Teknoloji devi Apple’ın ilerleyen günlerde tanıtacağı Iphone 6’nın tanıtım yeri de en az kendisi kadar özel bir yerde yapılacak. 9 Eylül’de yapılacak olan bu tanıtım 30 sene önce Steve Jobs’un Macintosh’u açıkladığı yer olarak belirlendi.

Apple daha önce yaptığı açıklamada yeni ürünü Iphone 6’yı 9 Eylül tarihinde kullanıcılar ile buluşturacağını ifade etmişti. Iphone 6 ile birlikte aynı zamanda yeni giyilebilir ürünü Iwatch’ı da tanıtacak olan firma bu tanıtımın nerede yapılacağını da açıkladı.

Daha önce yapmış olduğu tanıtım yerlerinden farklı bu mekan ise aslında yabancı değil. Bundan 30 sene önce Apple’ın kurucusu olan Steve Jobs’un Macintosh’u tanıttığı yer olan Cupertino’daki Flint Center bu kez Iphone 6’ya ev sahipliği yapacak. Önceki tanıtımlarını San Francisco’daki Yerba Buena Center’da gerçekleştiren Apple bu sene farklı bir yer seçerek Steve Jobs’u hatırlattı.

Performing Arts‘ın da kullandığı bir mekan olan Flint Center ise Apple’ın Cupertino’daki merkezine oldukça yakın duruyor. Bu yer değişiklikliğinden sonra Flint Center için hazırlıklara başlayan firmanın mekan tasarımını hızlandırdığı gelen haberler arasında.

30 yıl önce efsanevi CEO Steve Jobs’un Macintosh’unu tanıttığı bu mekan daha sonraki yıllarda da firmanın diğer bir önemli ürünü olan iMac’in tanıtımı için kullanılmıştı.

9 Eylül’de yapılacak olan bu tanıtım şimdiden meraklılar için büyük ilgi uyandırmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz