MWC 2017 Önizleme: Samsung, HTC, Sony, LG, Huawei, Nokia, BlackBerry, Lenovo, Microsoft ve daha pek çok kullanıcının beklemek  için tüm telefonları, tabletleri, dizüstü bilgisayarları, giyilebilir ürünleri ve daha fazlasını içeren MWC 2017 haberleri ve söylentileri burada.

MWC 2017 Önizleme: Samsung, HTC, Sony, LG, Huawei, Nokia, BlackBerry, Lenovo, Microsoft ve daha pek çok kullanıcının beklemek (veya değil) için tüm telefonları, tabletleri, dizüstü bilgisayarları, giyilebilir ürünleri ve daha fazlasını içeren MWC 2017 haberleri ve söylentileri burada. MWC 2017 ne zaman toplanacak? Bilmeniz gereken her şey burada, bu yüzden şimdi bu sayfaya yer imi koyun ve en son raporlar, güncellemeler anahtar MWC 2017 tarihleri, basın toplantıları ve gösteri başladığında öne çıkanlar için düzenli olarak kontrol edin.

Nefes kesici Samsung Galaxy S7, muhteşem Google Pixel telefonu ve OnePlus 3 ve iPhone SE gibi uygun fiyatlı harikalar arasında, 2016’nın akıllı telefonlar için mükemmel bir yıl olduğundan şüphe yoktur. Hatta eklendi japesler için yangın çıkaran Galaxy Not 7 vardı.

Ancak 2017’ye giriyoruz ve daha da büyük ve daha iyi bir yıla bakıyoruz – en azından yaklaşan iPhone 8’in Apple’ın bir süredir akıllı telefonun yeniden tasarlandığını iddia etmekte.

Ancak önce, en büyük mobil ticaret fuarı olan Mobile World Congress ile ilgili küçük bir mesele var.

En yeni dedikoduların ve MWC 2017’de hangi telefonları bekleneceğinin hakkında bir fikir edinin ya da Samsung, HTC, Sony, LG, Nokia, Moto, Huawei, BlackBerry ve diğer pek çok önemli oyuncuya daha yakından bakmak için aşağ’ya doğru inin.

MWC 2017 Tarih: Mobil Dünya Kongresi ne zaman?

Mobile World Congress 2017, 27 Şubat – 2 Mart 2017 tarihleri arasında İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleşecek. Ana lansmanların birçoğu şovun açılışı öncesinde gerçekleşecek – şu anda bildiğimiz en önemli MWC tarihleri burada.

  • BlackBerry (TCL) basın toplantısı: Cumartesi 25 Şubat (saat TBC)
  • Huawei basın toplantısı: 26 Şubat Pazar günü (2.00 CET)
  • LG basın toplantısı: 26 Şubat Pazar günü (12:00 CET)
  • Moto (Lenovo) basın toplantısı: 26 Şubat Pazar günü (16:30 CET)
  • Nokia (HMD) basın toplantısı: 26 Şubat Pazar günü (16:30 CET)
  • Samsung basın toplantısı: 26 Şubat Pazar Pazar günü (19:00 CET)
  • Sony basın toplantısı: 27 Şubat Pazartesi (8:30 CET)
    Görmeyi umduğumuz en iyi telefonlardan başlayarak şovdan bekleyebileceğiniz her şeyi okuyun.

MWC 2017 TELEFONLAR: NELER VAR?

Şimdiye kadar duyduğumuz tüm MWC 2017 telefonlarına hızlıca bir göz atalım:

Apple iPhone 8 – Şaka yapıyorsun, değil mi?

  • BlackBerry ‘Mercury’ / DTEK70 – onaylandı
  • HTC 11 – Gösterim Yok
  • Huawei P10 – mümkün
  • LG G6 – lansmanı onayladı
  • Microsoft Surface Phone – uzun atış
  • Moto G5 – büyük ihtimalle
  • Nokia Android telefonu – büyük olasılıkla
  • Samsung Galaxy S8 – Gösterim yok (teaser mümkün)
  • Samsung Galaxy X katlanabilir telefon – uzun çekim
  • Sony Xperia 2017 telefonlar – büyük olasılıkla
  • Xiaomi Mi 6 – olası değil
    Bunlar, bir bakışta olası MWC 2017 özeti – konuyla ilgili okuyucularımızın daha derinlemesine incelenmesi ve gösteri ile ilgili önemli ayrıntılar için aşağıyı kontrol etmesinde fayda var.

MWC 2017 Live: Son haberler, söylentiler ve fotoğraflar

MWC 2017’ye geri sayım başladı! Söylentilere yer verilmediği gibi, dedikodu fabrikası bubüyük bir etkinlik yaklaştıkça keyifsizce uzaklaşıyor ve bu ayın ilerleyen zamanlarında mobil dünyadaki en yeni ve en büyük gelişmeleri aktarmak için Barselona’yı canlandırmaya başlıyoruz.

İşte, MWC 2017’ye katılmak için ayarlanmış en büyük mobil cihazlarının bazılarının alfabetik sırayla bulabilirsiniz. Böylece, istediğiniz bilgileri daha hızlı bulabilirsiniz. Alternatif olarak, büyük MWC katılımcılarının planladıklarını ayrıntılı olarak incelemek için sayfanın ilerisine ilerleyin.
Beklendiği gibi, Apple’ın MWC’de doğrudan bir varlığı olmayacak, ancak bol miktarda üçüncü parti aksesuarların olmasını bekliyoruz. Gerçekten kartal gözlü iseniz, erken bir veya iki iPhone 8 prototip kasasını görebileceksiniz.

BlackBerry’nin tamamen kendisinin geliştirdiği en son ki teknolojisi olan Mercury’nin arkada 18 megapiksel kamerasının olacağı umuluyor. Ön kameranın ise 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Tıpkı DTEK 50 ve 60 gibi DTEK 70’in de kutusundan Android 7.0 Nougat yüklü olarak çıkacağı belirtiliyor. BlackBerry, akıllı telefonu CES 2017’degösterime konup konmayacağı konusunda henüz bir doğrulama yapmış değil.

Google, Apple gibi genellikle büyük bir şarkı eşliğinde dans etmez. Ancak Android Nougat ve Android Wear 2.0 cihazları büyük olasılıkla MWC’de en çok ilgi çekecekler listeninde en başta gelecek gibi. Big G ayrıca geçtiğimiz günlerde Daydream VR platformunu üçüncü parti taraflara da açtığını açıkladı, bu nedenle Mountain View ile ilgili sanal gerçeklik haberlerini de görmeyi bekliyoruz.

HTC, U Play ve U Play Ultra’yı yeni tanıttı, HTC MWC 2017’deki yeni amiral gemisi olan HTC 11’i piyasaya sürmesi olasılığı düşük , ancak HTC kampından çıkacak bazı haberler bekliyoruz.

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, yeni amiral gemisi olan Huawei P10’un şovun yıldızı olması beklenen MWC’yi ilk teyit edenlerden biri oldu. Güncellenmiş tabletler, akıllı ekranlar ve hatta kartlarda muhtemelen 2’si bir arada olanlar ile, 6GB’a kadar RAM ve 128GB’lık dahili depolama da dahil olmak üzere enerji santrali özelliklerini makul bir fiyata sunacağı tahmin ediliyor.

MWC 2017, Güney Kore firmasının yeni amiral gemisi olan LG G6’yı piyasaya çıkarmayı planladığı LG için büyük önem taşıyor. Bu ahizeyi çevreleyen sızıntı miktarı, gösteri için ölü bir belge haline geliyor; Gerçekten LG, şimdi G6’nın bu ayın sonlarında sahneyi  dörtlü bir DAC ses çipi ile tamamlayacağını doğruladı.

Şu ana kadar hakkında hiçbir resmi açıklamanın bulunmadığı Surface Phone hakkında konuşan Windows’un kurumsal başkan yardımcısı Kevin Gallo, üst seviye özelliklere sahip yeni Windows Phone modelinin inovasyon tarafında da iddialı olacağını belirtti.

Microsoft’un bu yıl MWC’ye de katılacağı düşünülüyor, buna karşın Surface Phone’un tanıtımıyla ilgili söylentiler olgunlaşmamış gibi görünüyor ve Redmond tabanlı şirket büyük olasılıkla Windows Mobile cihazlarını ve bulut hizmetlerini tanıtmaya odaklanacak.

Lenovo’nun sahibi olduğu moto, sahnede 2017’nin akıllı telefon teknolojisinde orta menzilde bulunacak ve Moto G5’in tanıtımı için hazır gibi görünüyor. Moto G5 mart veya nisan gibi satışa sunulacak.

Bir başka büyük açıklama da Nokia’dan geldi. Nihayet Nokia’nın tekrar “telefon yarışında ben de varım!” diyeceği akıllı telefonu Nokia P ortaya çıktı. Nokia’ya amiral gemisi olan android telefonu Nokia P, piyasaya sürme tarihini bir sır gibi saklamakta.

Yakınlarda Nexbit’i satın almasının ardından, sahnenin arkasında olan Razer’in de şovda görünmesi için bir şansı var. Özel bir Razer oyun akıllı telefonunun piyasaya sürülmesi, masadaki MWC’nin ası olabilir mi? Olasılığı zor görünüyor, fakat biz böyle gelişmeler için göz kulak açacağız.
Muhtemelen en büyük haber, göremeyeceğimiz bir cihazla ilgili olacak. Samsung Galaxy S8, MWC’de tanıtımı yapılmayacağını doğruladı. Bununla birlikte, Samsung, podyuma yeni modeli olan Galaxy Tab S3 için hazırlanacak.Bununla birlikte Galaxy S8’in Teaser’ının gösterime konulabileceği ihtimali üzerinde duruyoruz.
Samsung’un yokluğundan faydalanmak isteyen Sony, BEŞ yeni 2017 Xperia telefonunu piyasaya sürebilir. Peki buna Xperia’nın ‘Yoshimo’ kod adlı bir Snapdragon 835 kodlu amiral gemisini de dahil mi? Samsung’un Galaxy S8 modelinin 835’te ilk gösterime girdiği göz önüne alındığında, artık bu kadar emin değiliz. Bir amiral gemisi cihazı daha yakındaki kapıların arkasında sessizce dışarıda olsa da, orta menajerler tam olarak ilk çıkışa sahip olma ihtimali daha yüksek gibi görünüyor.

Galaxy S8  ve S8+ hakkındaki bilgiler sızdı! Okumak için tıklayınız

Çinli mobil üreticisi Vernee, bu yılın en yeni amiral gemisi olan Apollo 2’yi Barca’da piyasaya çıkarmaya hazır görünüyor. Telefon, MediaTek’in yeni nesil 10 çekirdekli Helio X30 işlemcisini dünyanın ilk iPod teknolojisi olma özelliğini taşıyor. İngiltere ve ABD pazarlarında cihazın görülüp görülmeyeceği bilinmiyor ancak, görülmemesine rağmen kesinlikle izlenecek bir şey olduğuna şüphe yok.

Söylentinin yıkılması, Xiaomi’den bu sefer daha hayal kırıklığı yaratıyor. Sessizce dünyanın dördüncü en büyük telefon üreticisi haline gelen şirketin, bir sonraki amiral gemisi olan Mi 6’yı başlatmaya hazırlandığını düşünüyorduk ancak anahtar isim Hugo Barra Facebook’a transfer olduğunda hepsi değişti. Artık Xiamoi’nin MWC 2017’de varlığı olası görünmüyor.

Bu sayfayı düzenli olarak en son duyurularla ve dedikodularla güncelleyeceğimizden haberdar olun.

           

MWC 2017’de APPLE

Ne bekliyoruz: Nada, mada, nil, zinch … Yani hiçbir şey!

Kısa bir süre için, Apple, MWC 2017’de bir katılımcı olarak listeye girdi. Sonra kaldırıldı ve sipariş geri yüklendi.

Apple, yeni ürünlerini sergilemek için bir programda bulunmayacak.

IPhone 8 mi bekliyorsunuz? Büyük olasılıkla eylül ayını beklemelisiniz!

MWC 2017’de BLACKBERRY

Ne bekliyoruz ? BlackBerry Mercury (DTEK70) Android telefonu

MWC 2017, eski akıllı telefon devi, evdeki son tasarlanmış cihazını açığa çıkarmak için BlackBerry için bir kuğu şarkısı olacak.

Farkında olabileceğiniz gibi şirket, şu anda fiziksel bir QWERTY klavye ile tamamlanmış bir Android cihazı olması beklenen Mercury’den sonra telefon tasarımını ve üretimini devralacak olan TCL tarafından denetleniyor.

Bununla birlikte, en yeni söylentilere inanılırsa, Mercury’nin çarpıcı özelliği kamerasını bulabilir.

MWC 2017’de HTC

Ne bekliyoruz? Yeni giyilebilir malzemeler – Büyük olasılıkla akıllı saat

Hayal kırıklığı yaratan bir 2015 sonrasında, HTC geçen yıl işleri biraz değiştirdi. HTC Vive VR kulaklık ile etkileyici bir başlangıç yaptı.

HTC, Google’ın Pixel telefonunu kurmasına da yardımcı oldu.

Yukarıda da belirtildiği gibi, HTC’nin MWC’deki herhangi bir akıllı telefon kokusundan zevk alamayacağız. Yeni ahizelerin yerine, HTC’nin gösterebileceği söylentilerinden hareketle sunacağı akıllı saat, Under Armour markasına da sahip olan saat görünüşe bakılırsa fitness ile ilgili olacak; tansiyon ölçer, lastik kayış ve diğer egzersiz için tasarlanmış özelliklerin tümünü sunacak.

MWC 2017’de HUAWEI

Neler Bekliyoruz? Huawei P10, Huawei Watch 2, MediaPad T3, MateBook 2
MWC 2017 ticaret fuarı nadiren Huawei olmadan gerçekleşir. MWC 2017’nin farklı olacağından kuşku duyuyoruz.
Sözü edilen P10 akıllı telefonun yanısıra, en güncel dedikodularla Huawei Watch 2 için , Android Wear 2.0 adıyla hazırlanan yeni sürümde bir çok yenilik ise kullanıcıları bekliyor olacak. Öte yandan daha fazla sensör algılama özelliği de yeni nesil saatlerde gelecek. Yeni güncelleme ile telefondan bağımsız hale gelmeyi de mümkün kılan işletim sisteminin daha pek çok işlevsel özelliği bulunuyor.

Huawei Matebook

MWC 2017’de LG

Ne bekliyoruz? LG G6, iki Android Wear 2.0 Smartwatch (LG Watch Spor ve LG Watch Style)

LG, Mobil Dünya Kongresi’nde amiral gemisi el cihazları çıkardığı için biliniyor ve de belirttiğimiz gibi, LG G6, MWC 2017’in az saygı göstergelerinden biridir ve LG basın konferansının öncesinde resmi olarak cihazı onaylamıştır.

Daha fazla dedikodu, su geçirmez olan LG G6’ya işaret ediyor,  Snapdragon 821 yonga seti hazırlıyor, çerçevesiz bir tasarım benimsiyor, bir çift kamera set-upı, bir USB-C bağlantı noktası, ve bir Dörtlü DAC ses çipi bulunuyor.

Satışa ilişkin bir tarih açısından, en son dedikodular, LG’nin G6’yı kendi Güney Kore’sinde serbest bıraktığı ve 9 Martta uluslararası piyasaya sürülmesinin muhtemelen geç Mart ya da Nisan başında yapılması planladığı yönünde.

Firma ayrıca, geçtiğimiz günlerde Google’ın giyilebilir OS’unun en yeni sürümünü başlatmaya yardımcı olan yeni Android Wear 2.0 akıllı ekranlarını, LG Watch Spor ve Watch Style’ı piyasaya çıkarmaya da hazırlanıyor.

Ancak, ikili MWC’de sergileneceğinden emin olduğumuz halde, 8 Şubat tarihinde başlatılan ve güvenilir mobil bilgi tabancısı Evan Blass tarafından şovdan önce açıklanması bekleniyor.

Ve bu yıl MWC’de göremeyeceğimiz halde LG, 2018’de izlenebilecek katlanabilir akıllı telefon silah yarışına katılacağa benziyor.

LG V20

MWC 2017’de NOKIA

Ne bekliyoruz? Nokia 8 Android amiral gemisi

Bu yıl Nokia’nın MWC’deki büyük işler bekliyoruz. Evet, bunu doğru okuyorsunuz; Ve hayır, bir zaman makinesi icat etmedik (henüz).

Akıllı telefon işinden uzun süre uzak kaldıktan sonra, Nokia, Barselona’da duyurular yapacağını doğruladı ancak el cihazları aslında Nokia tarafından inşa edilmedi. Şu anda yaklaşık on yıldır Nokia marka lisansına hak kazanan HMD adlı bir şirket tarafından geliştirilmektedirler.

Ardından, yukarıda bahsettiğimiz yeni Nokia Android amiral gemisi var. Nokia 8’in Snapdragon 835 SoC paketini ve en akıllı yardımcı Viki’yi Siri ve Cortana gibi rakipleri  buluşturan en son konuşmasıyla  çok daha prestijli bir ürün olacak.

MWC 2017’de Samsung

Ne bekliyoruz?-  Galaxy Tab S3, Galaxy TabPro S2, Samsung Gear fitness tracker, Galaxy S8 teaser, ‘Galaxy X’ katlanabilir telefon.

Geçen yıl gerçekten Samsung için iki ayrı parçaya ayrıldı. Galaxy S7 ve S7 Edge’nin MWC 2016 lansmanıyla neşeli bir şekilde başladı. Ancak, sonbaharda Samsung, yeni Not 7 ahizeleri toplu olarak patlamaya başladığında küresel bir utançla karşı karşıya kaldı.

Samsung, sonunda (ve haklı olarak) telefonu hurdaya çıkardı; bu nedenle tüm gözler Güney Koreli teknoloji devlerinin bir sonraki amiral gemisi oldu.

MWC 2017’de piyasaya çıkacağını düşündüğümüz Galaxy S8, ancak şimdi patlayan Note 7 destanının sonrasında uygulanan gelişmiş test prosedürleri nedeniyle Mart ayının sonlarına kadar bekletilmiş gibi görünüyor.
S8’in daha az MWC’si ile smart money, daha önce bahsedilen Galaxy Tab S3’ün Barselona’daki Samsung headliner’inde olmasına rağmen, S8’in Samsung sunumunun sonuna kadar alay konusu olması mümkün.

Durum ne olursa olsun, Samsung katlanır bir ‘Galaxy X’ telefon prototipini gösteriyorsa, bu kesinlikle bu yılki MWC showstopper olacak mı?

MWC 2017’de SONY

Ne bekliyoruz? 2017 Xperia mobiles (Xperia X2?), Sony Smartwatch 4

Sony Mobile’ın akıllı telefonlarla ilgili sıkıntıları açık, ancak şirket her yıl birden fazla yeni cihaz başlatmaktan kaçınmadı.

Sony hayranları için iyi haberler şu ki bu eğilim devam edecek gibi görünüyor; Sony, Mobil Dünya Kongresi için bir medya etkinliğini onayladı.
Etkinlik 27 Şubat 2017’de saat 08: 30’da Barselona’da gerçekleşiyor – sabah 07: 30’da İngiltere’de.

Sony Xperia X Compact

Sony’nin etkinliğinin, geçen yılın MWC’sinde olduğu gibi, birkaç parçalı cihazın yanı sıra en az bir Xperia amiral gemisinin piyasaya sunulacağını da düşündük, şu an şüpheliyiz.

Anladığımız kadarıyla Samsung’un Snapdragon’un yeni nesil 835 yongasetinin münhasır hakları var, bu nedenle Sony gibi rakip üreticiler Galaxy S8 kapanana kadar amiral gemilerini geri çekmek zorunda kalıyorlar.

Bu, Sony’nin 2017 Xperia amiral gemisinin muhtemelen MWC’de tam olarak piyasaya çıkmayacağını, ancak nispeten güvenilir son söylentilere göre bunun yerine kapalı kapılar ardında sessizce önizleneceği anlamına geliyor.

Bununla birlikte, Sony’nin Sony Smartwatch 4 olarak anılacak olan Sony Smartwatch 3’ün devamı niteliğinde olduğunu gösterebileceği  bir şansı var -Elbette! Sony bir süre için giyilebilir hırsları konusunda sessiz kaldı ancak Google’ın Android Wear 2.0’la yakında piyasaya çıkması Sony’nin ateşini yeniden keşfetmek için mükemmel bir kıvılcım olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz